Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Karolis Babkauskas: „Am muncit întreg sezonul și merităm să continuăm în competiție”

Paul Olar

Paul Olar
20.04.2016

Eșecul suferit în confruntarea inaugurală a montat-o pe Dinamo să își ia revanșa în următoarea dispută. Formația antrenată de Aleksandar Todorov a egalat seria cu Steaua, grație succesului repurtat marți, scor 85-82.

„Este o victorie importantă. Am muncit întreg sezonul și merităm să continuăm în competiție. Ambele jocuri au fost strânse, însă în meciul al doilea, norocul a fost de partea noastră și ne-am apărat bine până în ultimele secunde”, a declarat pentru Total Baschet, Karolis Babkauskas, cel mai bun marcator al învingătorilor, cu 21 de puncte.

Atmosfera din Sala Polivalentă s-a ridicat la cotele unui adevărat derby, iar viitoarele două încleștări vor fi abordate de „terieri” din postura de gazde. Lituanianul vede un avantaj și își dorește ca suporterii să îi sprijine pe dinamoviști.

„Bineînțeles că am dus lipsa fanilor noștri, deoarece toată lumea știe că ei sunt al șaselea jucător de pe teren. Sperăm ca la următorul meci să vină alături de noi și să ne susțină.”

Experiența baschetbaliștilor, precum și lungimea băncii o fac în continuare pe Steaua favorită la calificarea în semifinale. Babkauskas avertizează însă că „alb-roșii” vor da totul pentru victorie.

„Steaua este o echipă foarte bună, cu jucători grozavi, însă noi nu vom renunța. Vom juca tare, cu multă energie”, a precizat lituanianul.

Duelul cu numărul III va avea loc duminică.

*Foto - sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!