Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kasey Shepherd, prestație excelentă la al doilea meci în maioul lui U-BT

Kasey Shepherd, prestație excelentă la al doilea meci în maioul lui U-BT

U-BT Cluj-Napoca a izbutit miercuri, 4 ianuarie, să obțină a doua victorie din acest sezon în fața lui BC CSU Sibiu. Campioana României a controlat jocul de la început până la final și s-a impus cu 88 la 67.

Alb-negrii au jucat foarte bine împreună și au adunat 23 de pase decisive, însă unul dintre motivele principale ale succesului din Sala Transilvania este reprezentat de prestația lui Kasey Shepherd.

Noua achiziție a lui U-BT a reușit 22 de puncte, 5 pase decisive, 3 recuperări și 2 intercepții la al doilea meci în maioul clujenilor. Shepherd a marcat șase coșuri de la distanță din opt aruncări și a avut 2/3 din interiorul semicercului, terminând cu un indice al eficienței de +26.

În duelul cu CSM Târgu Mureș, care a consemnat debutul în formația lui Mihai Silvășan, fundașul în vârstă de 28 de ani a strâns 12 puncte, 6 recuperări, 3 pase decisive și o intercepție, cu un procentaj de 50% la nivelul aruncărilor de două puncte (5/10).

Așadar, până în acest moment, Shepherd are medii de 17 puncte, 4.5 recuperări și 4.0 pase decisive. Baschetbalistul american a sosit la U-BT după ce a petrecut prima parte a sezonului în Turcia, la Bahcesehir. Shepherd este al 7-lea jucător străin din lotul „studenților”.

Pentru liderul conferinței A urmează duelul cu CSM Ploiești de sâmbătă, 7 ianuarie.

*foto: Arman Noemi

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!