Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kaylone Riley: "Stilul şi tempo-ul echipei CSU Sibiu se potriveşte perfect cu modul în care joc eu"

Costin Marinescu

Costin Marinescu
20.06.2011

Totalbaschet.ro a anunţat sâmbătă, 18.06, faptul că CSU Sibiu a obţint semnătura a cinci jucători străini. Printre aceştia se află şi Kaylone Riley care este în vârstă de 23 de ani, măsoară 2.20m, cântăreşte 96 de kilograme şi este un 5 clasic. Americanul se va afla la primul contact cu baschetul de peste ocean, semnând cu CSU Sibiu un contract valabil pe doi ani. Riley este originar din Las Vegas Nevada şi a evoluat în colegiu pentru un colegiu din Oregon unde a înregistrat, în sezonul 2008/2009, medii de 10.9 puncte, 10.8 recuperări respectiv în sezonul 2009/2010 12.5 puncte şi 10.5 recuperări per meci.

Contactat de către site-ul nostru, Riley a explicat faptul că a luat decizia de a evolua în România deoarece a simţit că este momentul oportun pentru el. De asemenea, jucătorul în vârstă de 24 de ani se arată încrezător în ceea ce priveşte adaptarea sa la CSU deoarece "stilul şi tempo-ul echipei se potriveşte perfect cu modul în care joacă".

Am luat această decizie, de a juca peste ocean, deoarece am simţit că este momentul oportun pentru mine, atât ca şi persoană cât şi ca jucător. Anul trecut am jucat la un colegiu, am fost şi în NBA D League draft, dar am ales să vin în România. De asemenea la decizia mea a mai contribuit şi faptul că am doi prieteni, două cunoştiinţe care joacă aici şi au făcut treabă bună.
Am auzit că CSU Sibiu a fost o echipă foarte bună iar stilul şi tempo-ul echipei se portiveşte perfect cu modul în care joc eu. De asemenea am auzit că au foarte mulţi fani şi mi-ar face o deosebită plăcere să joc în faţa a mulţi spectatori. 

Am şi un mesaj pentru fani: Doresc să le comunic că sunt pregătit să dau totul pentru culorile Sibiului, să am un sezon foarte bun. De asemenea mi-ar face o mare plăcere să ţin legătura cu fanii. Mă puteţi găsi pe "facebook" sau "tweeter"(@only_1kay).

Foto: Arhivă personală 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!