Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Keemotion, o alternativă pentru transmisia meciurilor din LNBM

Keemotion, o alternativă pentru transmisia meciurilor din LNBM

Horia Păun, președintele Federației Române de Baschet, a fost invitat ieri, 25 mai, în cadrul transmisiunilor realizate de BC CSU Sibiu sub numele de COMUNITATE. SPORT și SĂNĂTATE. UNITATE.

Unul dintre subiectele discutate a fost cel legat de drepturile TV pentru LNBM. La finalul sezonului 2019/2020, contractul dintre FRB și Digi Sport s-a încheiat, astfel că Horia Păun a fost întrebat dacă nu ar fi o idee bună ca echipele să-și transmită singure partidele și să implementeze un sistem pay-per-view. Președintele FRB a fost reținut în a discuta despre drepturile TV dar a venit cu alternativa reprezentată de sistemul Keemotion:

„Despre drepturile TV, discuția este mai complexă. Vreau doar să spun că la începutul acestui an FRB a semnat un contract cu Keemotion. Este o companie din Statele Unite care transmite meciuri online pentru NBA și multe alte campionate din Europa. Din fericire avem acest sistem de transmitere online montat în toate sălile din baschetul românesc de seniori. Într-un fel sau altul, toate meciurile vor putea fi văzute și în acest sistem, cu o calitate peste ce ne-am obișnuit noi la meciurile online din România.”

Sistemul Keemotion a fost implemntat în luna ianurie a anului 2020 dar au fost transmite prin intermediul acestui sistem doar meciurile din ultima etapă din prima fază a LNBM.

foto: sportpictures.eu

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca 1234567 :

    Digi
    Transmisia de la Digi era de doi bani, nu avea ceas de 24 de secunde. Digi știe transmite doar emisiuni cu ctp și fotbal.

    cu 3 ani în urmă (27.05.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!