Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kelvin Lewis, motivat înaintea partidei cu SCM U Craiova

Marius Petri

Marius Petri
06.11.2014

BC Timișoara primește vizita celor de la SCM Universitatea Craiova vineri, 7 noiembrie, într-un meci care va conta pentru etapa a șasea a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Ambele echipe pornesc această rundă cu sete de revanșă, după ce au pierdut etapă trecută cu Gaz Metan, respectiv BCM U Pitești.

Unul dintre noii baschetbaliști ai Timișoarei din acest sezon, Kelvin Lewis, a prefațat pentru TotalBaschet jocul cu gruparea pregătită de Andelko Mandic, afirmând:

“Mă aștept la un meci foarte dificil, Craiova este o echipă puternică, așa că va fi o confruntare crâncenă.”

Sportivul născut în Dallas a vorbit și despre partida din etapa precedentă, când bănățenii au cedat la 4 puncte diferență pe terenul celor de la Mediaș, scor 80-84, ajungând la a treia înfrângere stagională:

“Am jucat cât am putut de bine, partidele din deplasare sunt mereu grele, în special în Liga Națională. Trebuie să învățăm din greșelile pe care le-am făcut în aceste meciuri.”

Fundașul american s-a declarat mai motivat înaintea confruntării cu Craiova, alb-violeții având nevoie de o victorie în această partidă pentru a ține pasul cu primele echipe ale campionatului:

“Suntem motivați în fiecare săptămănă, însă de această dată vom avea o doză în plus de motivație pentru că ne dorim să revenim pe făgașul normal.”

În încheiere, Lewis a transmis și un mesaj suporterilor timișoreni, care sunt așteptați în număr cât mai mare de elevii lui Dragan Petricevic pentru a crea o atmosferă incendiară în sala “Constantin Jude”:

“Suportul fanilor este important pentru noi. Sper că ne vor transmite energie în plus la meciul cu Craiova și că vor transforma sala într-un mediu ostil pentru adversari.”

Kelvin Lewis a disputat 5 meciuri în acest sezon al Ligii Naționale în maieul lui BC Timișoara, acumulând medii de 10.4 puncte, 4.2 recuperări și 10.2 unități la eficiență, situându-se pe locul al patrulea în lotul timișorean la toate aceste capitole.

BC Timișoara – SCM U Craiova va începe la ora 18:00 și va fi transmis în direct de postul DigiSport 2.

*foto: facebook.com/BaschetClubTimisoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!