Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ken’Darrius Hamilton își continuă cariera în Ucraina

Ken’Darrius Hamilton își continuă cariera în Ucraina

Ken’Darrius Hamilton a ajuns la un acord cu MBC Mykolaiv, formație angrenată în prima ligă din Ucraina. 

Baschetbalistul american și-a petrecut stagiunea 2020/2021 la CSM Galați, formație alături de care a jucat 26 de meciuri în LNBM și a adunat medii statistice de 11.6 puncte, 4.0 recuperări și 1.1 pase decisive pentru 9,9 la eficiență. 

Hamilton, în vârstă de 25 de ani, înalt de 2,06m, evoluează pe pozițiile 4-5 și va traversa al patrulea sezon în calitate de jucător profesionist. În sezoanele precedente venirii sale Galați, absolventul universității Tennessee State, a evoluat pentru echipa georgiană Rugavi și pentru ciprioții de la  AEL Limassol.

La noua sa echipă, americanul va fi coleg cu Andrei Calnicenco, un jucător cunoscut de fanii LNBM. 

În ceea ce îi privește pe CSM Galați, formația antrenată de Florin Nini nu a oficializat până în acest moment niciun transfer. 

*foto: Sportul Ilustrat

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!