Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ken Tutt: "Meciul al treilea trebuie să ne aducă o victorie"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
01.05.2014

Tutt

După două meciuri câștigate de BC Mureș în fața lui BCM U Pitești, chiar la Târgu-Mureș, seria din sferturile de finală ale LNBM se mută în Trivale. Meciul 3 va avea loc la Sala Sporturilor din Pitești, vineri, 2 mai, cu începere de la ora 17:00.

Ken Tutt, fundașul lui BCM U Pitești, a vorbit despre acest meci în exclusivitate pentru Total Baschet.

Meciul al treilea trebuie să ne aducă o victorie, trebuie să facem orice să îl câștigăm. Mă aștept ca echipa să fie pregătită și să jucăm dur, să luptăm pe toată durata întâlnirii. Mureșul este o echipă talentată, cu jucători experimentați. Au o echipă bună pe plan ofensiv.

Americanul a explicat și înfrângerile suferite la Mureș.

Am jucat dur în primul meci, dar am comis câteva greșeli pe parcurs, care cu siguranță se vor remedia prin antrenament. Consider că am avut șansa să câștigăm ambele meciuri. În jocul de vineri trebuie doar să fim atenți la adversari și să stăm concentrați 40 de minute.

În 28 de meciuri de campionat, Tutt a înregistrat medii de 11.3 puncte, 2.5 recuperări, 4 pase decisive, o intercepție și 2.9 posesii pierdute, pentru 11 la eficiență.

foto: Radu Roșca 

3 comentarii la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    hmmm
    Pana acum reprezentantii celor doua echipe au dat declaratii echilibrate si si cu fair play dar se pare ca Ken Tutt (care in meciul 2 l-a lovit intentionat cu mingea in testicule pe Martinici motiv pentru care a si luat un fault tehnic) doreste sa continue cu duritatile... (aici este o poza edificatoare la modul in care Tutt se "apara"la Martinic: https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1.0-9/p480x480/10304713_236039939936309_5645427485891024407_n.jpg )".....trebuie sa facem orice ca sa castigam....." ? "....trebuie sa jucam dur....."? Este clar la ce trebuie sa se astepte Martinic...

    cu 10 ani în urmă (01.05.2014) Raspunde
  • FC Argeș Pitești GETA :

    sincer
    Sincer sa fiu, Martinic si-a cautat-o in Meciul 2. Cand il lovea pe Tutt, cand il lovea pe Edi. De aceea trebuie sa existe fair play pe teren :)

    cu 10 ani în urmă (02.05.2014) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    sincer
    Sincer sa fiu nu Martinici se apara agresiv la Tuttsau Edi ci viceversa iar cand te aperi agresiv, la intimidare (pui mana pe el il impingi dai cu mana sa ii iei mingea), probabilitatea sa faultezi tu este mult mai mare deca sa faulteze cel la care te aperi. Tu chiar crezi ca Tutt si Edi sunt Scufita Rosie si Alba ca zapada? Deci Martinici ii lovea, ei indurau cu stoicism fara sa faca nimic si culmea arbitrii ii sanctionau pe ei cu fault si nu pe Martinic, oare de ce? Tu de ce crezi ca Jelenic de la noi a isit cu 5 greseli? Pentru ca trebuia sa se apere agresiv la Barac si vrand nevrand a faultat. Acesta este riscul apararii agresive: acumularea rapida de faulturi.

    cu 10 ani în urmă (02.05.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!