Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kenneth Funderburk, un nou triple-double împotriva Lagunei București

Kenneth Funderburk, un nou triple-double împotriva Lagunei București

CSM Petrolul Ploiești a ajuns la o victorie de închiderea seriei cu Laguna București, din zona locurilor 15-18 în Liga Națională de Baschet Masculin. După ce în urmă cu două zile s-au impus cu 81-65, prahovenii au trecut de bucureșteni cu 93-84 în această seară (26.04).

Kenneth Funderburk a ieșit din nou în evidență cu prestația sa. Fundașul american al celor de la CSM Petrolul Ploiești a terminat cu triple-double și al doilea meci al seriei.

Dacă în prima partidă a totalizat 14 puncte, 12 pase decisive și 10 recuperări, Funderburk a avut de această dată 22 de puncte, 11 recuperări și 10 pase decisive în Sala Olimpia. Asemenea primei confruntări, și cea de-a doua i-a adus un index al eficienței de 31 de unități.

Fundașul a stat cu 6/12 la nivelul aruncărilor, procentajul fiind ridicat de reușitele din spatele arcului de cerc (5/7), deoarece la două puncte a suferit (1/5). În privința încercărilor de la linia de fault, Funderburk și-a transformat 5 aruncări din 8.

CSM Petrolul Ploiești are 2-0 la general în seria cu Laguna București în urma rezultatelor din Sala Olimpia. Meciul trei va avea loc în Arena de Baschet din Capitală, pe 30 aprilie (ora 18.00).

*foto: Facebook CSM Ploiești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!