Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kenny Brown este noul conducător de joc al Stelei București

Kenny Brown este noul conducător de joc al Stelei București

CSA Steaua București s-a înțeles cu un nou jucător american. Kenny Brown va juca pentru gruparea militară în stagiunea 2020/2021.

Originar din Pontiac, Michigan, Brown are 29 de ani. El măsoară 1.88 metri și este un jucător de poziția 1. Cariera universitară și-a petrecut-o în NCAA 2, unde a evoluat pentru Augustana University și Ferris State University.

În cariera profesionistă, Brown a avut un traseu exotic, trecând pe la echipe din Irak, El Salvador, Nicaragua, Panama, Columbia, Arabia Saudită, Libia și Maroc.

Sezonul 2017/2018 a fost singurul în care Kenny Brown a avut legătură cu baschetul din Europa. În presezon s-a antrenat cu Anadolu Efes Istanbul, după care a semnat în Letonia cu Liepaja. În țara baltică a bifat doar trei partide în care a acumulat medii statistice de 13.3 puncte, 3.3 recuperări și 3.3 pase decisive.

Ultima echipă pentru care a evoluat Kenny Brown este ES Rades, formație care a jucat finala campionatului în Tunisia.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!