Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kenny Brown și Elijah Thomas, cei mai buni jucători de la CSA Steaua București la debutul în noul sezon

Kenny Brown și Elijah Thomas, cei mai buni jucători de la CSA Steaua București la debutul în noul sezon

CSA Steaua București a avut parte de o victorie facilă la debutul în noul sezon competițional. Echipa antrenată de Cătălin Burlacu a trecut de CSM VSKC Miercurea Ciuc cu scorul 76-61, din cadrul Gurpei B a Cupei României, care se desfășoară la Oradea.

Cel mai bun marcator al echipei din Capitală a fost Kenneth Brown Jr. care a terminat cu 20 de puncte, 3 recuperări, 3 pase decisive și un turnover. Fundașul american a petrecut 30 de minute pe parchet și a marcat 6/8 de la 2 puncte, 2/3 de la 3 puncte și 2/2 de la linia de libere, pentru un indice al eficienței de 22 unități.

Pivotul Elijah Thomas a reușit un double-double la debutul în România, 19 puncte și 14 recuperări.El a încheiat cu 8/13 din acțiune dar a avut probleme la linia de libere, un a încheiat cu doar 3 coșuri marcate din 11 încercări. Chiar și așa, Thomas a acumulat un index al eficienței de 23 de unități în 25 de minute petrecute pe parchet.

Titus Nicoară a debutat sub comanda lui Cătălin Burlacu cu ocazia acestui meci. El a fost cel mai eficient jucător român al Stelei, după ce a totalizat 7 puncte, 3 recuperări, o pasă decisivă, o intercepție și 10 unități la eficiență în 15 minute petrecute pe parchet.

foto: CSA Steaua Bucuresti (facebook)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!