Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kenny Carpenter nu mai este jucătorul lui CSM Petrolul Ploiești

Kenny Carpenter nu mai este jucătorul lui CSM Petrolul Ploiești

CSM Petrolul Ploiești a anunțat în cursul zilei de vineri, 16 februarie, despărțirea de Kenny Carpenter. Americanul a fost unul dintre jucătorii ajunși în tabăra galben-albastră în vara anului trecut.

Fundașul în vârstă de 27 de ani a evoluat în 16 partide din Liga Națională pentru prahoveni, perioadă în care a reușit să ajute echipa cu 10.9 puncte, 2.8 recuperări, 2.5 pase decisive și un procentaj de 36.5% din spatele arcului de cerc.

Carpenter a devenit indisponibil din a doua parte a lunii ianuarie, după ce s-a confruntat cu probleme medicale pe parcursul duelului împotriva celor de la SCM U Craiova. Americanul a jucat timp de opt minute atunci.

Prahovenii au transmis prin comunicatul de presă apărut pe site-ul clubului că jucătorul de pozițiile 1-2 nu mai poate evolua în acest sezon. Carpenter a sosit la Ploiești de la Pelister, alături de care a jucat în Liga Adriatică 2 și în liga Macedoniei de Nord.

CSM Petrolul Ploiești a participat la Final 8-ul Cupei României, fiind învinsă în sferturi de Rapid București cu 57-78. Galben-albaștrii au parte de un sezon modest în Liga Națională și ocupă a cincea poziție în clasamentul grupei 11-18.

*foto: Facebook CSM Ploiești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!