Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kerron Johnson: „Am muncit mult să obținem acest rezultat. E doar o victorie. Meciul de azi nu ne face campioni”

Kerron Johnson: „Am muncit mult să obținem acest rezultat. E doar o victorie. Meciul de azi nu ne face campioni”

U-BT Cluj-Napoca s-a impus cu 89-82 acasă în fața campioanei CSM CSU Oradea, în etapa a 3-a din grupa A în LNBM. Kerron Johnson a fost al doilea marcator al alb-negrilor, cu 17 puncte în 29 de minute. Americanul a fost prezent, alături de antrenorii săi, la conferința de presă de după meci.

„Sunt fericit de această victorie, am muncit mult să obținem acest rezultat. Totuși, este doar o victorie. Meciul de astăzi nu ne face campioni. Orădenii sunt campioni până îi învinge cineva în play-off. Avem lucruri de corectat ca echipă și vom lua fiecare partidă pe rând. Vom fi pregătiți să disputăm următorul meci!”, a declarat Kerron Johnson după victoria cu CSM CSU Oradea.

Fundașul lui U-BT Cluj-Napoca a intrat în primul 5 al alb-negrilor și a jucat 29:14 minute. A marcat 17 puncte cu 5/6 la șuturile din semicerc (83%), 0/3 de la distanță și 7/7 de la linia de fault. A mai avut 3 recuperări, 6 pase decisive și 2 turnovers, cu +20 indice al eficienței. În trei meciuri de campionat, Johnson are medii de 12,3 puncte, 2,3 recuperări și 5 pase decisive în 26 de minute.

Pentru U-BT urmează alte două partide pe propriul teren. Marți, 29 octombrie, alb-negrii primesc vizita lui BC Balkan, meci contând pentru etapa a 2-a a grupei G din FIBA Europe Cup. Vineri, 1 noiembrie, va fi derby-ul cu rivala BC CSU Sibiu, din etapa a 4-a a LNBM, tot pe terenul clujenilor.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!