Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kevin Bridgewaters se întoarce în Slovacia, la Handlova

Radu Bărăian

Radu Bărăian
27.02.2014

Fundașul american Kevin Bridgewaters, fost component al celor de la Timba Timișoara, va fi coleg în Slovacia la Handlova cu fostul jucător al Concordiei Chiajna, Aleksandar Vuletic. Bridgewaters nu este la primul contact cu gruparea slovacă, jucând pentru aceștia în sezonul competițional 2012-2013. 

Astfel, înainte de ajunge în curtea bănățenilor de la Timba, conducătorul de joc de 1.79 metri a evoluat pentru Handlova. Pentru „Urși”, americanul a bifat 12 prezențe în stagiunea 2013-2014, 10 în Liga Națională și 2 în Cupa României. În cele 10 meciuri disputate în primul eșalon baschetbalistic din România, Kevin a acumulat medii de 16.2 puncte, 3.7 pase decisive, 3.2 recuperări, 1.4 intercepții, 3.6 mingi pierdute și 14.6 în dreptul eficienței, cifre acumulate în 30:09 minute petrecute pe parchet. Ultima partidă jucată de Bridgewaters în România s-a consemnat împotriva celor de la BCM U Pitești, la finalul lunii noiembrie. 

Baschetbalistul de peste ocean a acordat un scurt interviu pentru TotalBaschet după plecarea de la Timișoara.

Tot în ziua în care Kevin Bridgewaters a fost anunțat ca fiind noul jucător al celor de la Handlova, aceștia au anunțat și achiziționarea sârbului Miroslav Radenkovic, jucător care ultima dată a evoluat în țara sa natală, la Smederevo, acolo unde a acumulat medii de 11.6 puncte și 8.6 recuperări pe partidă. 

Bridgewaters și Radenkovic vor putea debuta pentru Handlova în acest weekend, în meciul de campionat împotriva formației Prievidza. În prima ligă din Slovacia, Handlova ocupă poziția a 6-a, având un bilanț de 14 victorii și 17 înfrângeri. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!