Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

„Kevin” Calotă: „Cred că a fost cea mai bună mutare pe care o puteam face”

Eduard Popa

Eduard Popa
07.08.2019

„Kevin” Calotă: „Cred că a fost cea mai bună mutare pe care o puteam face”

octavian popa calota csm medias

Octavian „Kevin” Popa-Calotă a reprezentat prima lovitură dată de CSM Mediaș în această vară, transfer anunțat în exclusivitate de site-ul nostru.

Formația din grupa valorică B a LNBM și-a anunțat astfel intențiile de a atinge playoff-ul prin acest transfer, un obiectiv nu foarte îndrăzneț dacă publicul medieșean va fi în spatele echipei, este de părere veteranul român.

„Kevin” Calotă a oferit un scurt interviu pentru site-ul oficial al clubului, unde a vorbit despre alegerea făcută:

„Sunt foarte fericit de transferul la Mediaș și cred că este cea mai bună mutare pe care o puteam face la momentul acesta. Dinstanța de propria familie a avut un rol important în alegerea făcută și de asemenea, referințele pe care le-am primit despre club și antrenor. Când am început discuțiile m-am simțit dorit și pentru mine ăsta este cel mai important lucru”, a spus fostul jucător al lui CSU Sibiu și SCM Timișoara.

Întrebat ce așteptări are de la sezonul viitor și dacă se poate gândi la playoff, Calotă a zis:

„Îmi doresc să jucăm un baschet de calitate și să aducem cât mai multă lume la sală. Personal îmi doresc să mă pregătesc cât mai bine și să dau totul pe teren. Toți visăm la momentul în care Mediașul va reveni în elita baschetului românesc, dar cred că este nevoie de răbdare și foarte multă muncă să ajungem acolo. Sper ca fanii să vină în număr cât mai mare la sală să ne susțină. Am încredere că o sală plină la Mediaș poate face echipa să realizeze lucruri incredibile”, a mai spus conducătorul de joc.

În sezonul trecut, Octavian Popa-Calotă a jucat la SCM Timișoara, unde a adunat medii de 7,5 puncte, 2,7 recuperări și 2,7 pase decisive. El a plecat de la bănățeni după o divergență cu conducerea clubului și în urma unei accidentări.

*foto: Andreea Vlase

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!