Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kevin Hardy, double-double în derby-ul cu U-BT Cluj-Napoca

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
21.12.2015

Kevin Hardy a adus victoria echipei sale în derby-ul cu U-BT Cluj-Napoca, scor 66-65, în ultimele secunde de joc, coșul acestuia fiind validat de oficialii partidei. Hardy a avut o contribuție decisivă la succesul lui CSU Atlassib Sibiu în fața clujenilor, reușind double-double-ul.

Dan Fleșeriu l-a ținut pe Kevin Hardy în teren toate cele 40 de minute de joc. Fundașul lui CSU Sibiu a terminat partida cu 21 de puncte și 14 mingi recuperate, punctele venind în urma a 9/16 (56,25%) aruncări din interiorul semicercului și 3/3 (100%) aruncări libere. Hardy a acumulat în partida cu formația clujeană un indice al eficienței de 27 de unități.

Un alt plus pentru echipa lui Dan Fleșeriu în derby-ul cu U-BT Cluj-Napoca a fost căpitanul Octavian Popa Calotă. Deși a revenit după o accidentare, Calotă a stat în teren 39:54 minute, timp în care a înscris 16 puncte.

*Foto: Ana-Maria Mătușoiu

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe totalulbaschetilor :

    Hardy
    Omul e turbo,angajament total si energie debordanta,imi place foarte mult!

    cu 8 ani în urmă (21.12.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!