Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kevin Hardy revine la BC CSU Sibiu

Kevin Hardy revine la BC CSU Sibiu

BC CSU Sibiu a început ziua în care debutează în noul sezon al Ligii Naționale cu o știre surprinzătoare. Galben-albaștrii au ajuns la o înțelegere cu Kevin Hardy, unul dintre cei mai apreciați baschetbaliști care au jucat în ultimii ani la Sibiu, iar acesta se va alătura lotului condus de Dan Fleșeriu.

Hardy a mai evoluat trei sezoane în echipamentul lui CSU Sibiu: 2015-2016, 2016-2017 și 2018-2019, reușind să obțină un trofeu – Cupa României. În ultima stagiune jucată în țara noastră, baschetbalistul american a adunat 14.2 puncte, 6.8 recuperări, 4.2 pase decisive și 2.2 intercepții.

La începutul ediției 2019-2020, Kevin Hardy s-a transferat în Lituania, la BC Siauliai, unde a contabilizat următoarele cifre: 7.5 puncte, 4.7 recuperări, 4.6 pase decisive și 3 intercepții în 27 de minute petrecute pe teren.

Mă bucur enorm să mă alătur echipei, din nou. Mi-e dor de fanii echipei sibiene, abia aștept să merg la antrenamente și să revăd antrenorii, staff-ul, vechii colegi, dar și să îi cunosc pe cei noi. Abia aștept să ajung la Sibiu. Eu sunt CSU”, a declarat Kevin Hardy pentru site-ul oficial al sibienilor.

Conform lui Laurențiu Buduleci, președintele secției de baschet a CSU, transferul lui Hardy a fost posibil după ce clubul a echilibrat bugetul echipei, acesta devenind comparabil cu cel din stagiunea 2018-2019.

Împreună cu echipa de management am reușit să reechilibrăm bugetul echipei, pentru a atinge nivelul din sezonul 2018-2019, atunci când am reușit să câștigăm Cupa României și am jucat Finala campionatului. Pentru acest lucru le suntem recunoscători partenerilor care au înțeles și au ales să ne fie alături, chiar și în aceste condiții, extrem de dificile, în care ne desfășurăm activitatea. Am decis să investim în echipă prin cooptarea unui jucător care va aduce cu sine, pe lângă devotamentul față de club și fani, un plus valoare lotului actual de jucători. Ne dorim să facem performanțe cât mai notabile pentru Sibiu, în FIBA Europe Cup și să câștigăm un trofeu pe plan intern în actuala stagiune”

BC CSU Sibiu joacă astăzi, 11 decembrie, de la ora 19:30, împotriva lui CSM Miercurea Ciuc. Hardy este încă în Statele Unite, însă se va alătura cât de curând lotului pregătit de Fleșeriu. De altfel, sibienii vor organiza trei turnee LNBM în luna decembrie astfel că atleticul jucător de 27 de ani va avea șansa foarte curând să revină în Sala Transilvania.

*foto: Facebook – BC CSU Sibiu

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    great news
    welcome back, kev!

    cu 3 ani în urmă (11.12.2020) Raspunde
  • BC CSU Sibiu /z/z/z :

    nice
    Chiar ma intrebam acum 1 luna pe unde mai joaca.
    E bine venit, un plus mare, mai ales dpdv al adancimii lotului.
    O rotatie lunga e extrem de importanta, mai ales in sezonul acesta cand covrigul iti pune aleator jucatori pe tusa si se joaca in format de tip turnee, cu 3-4 meciuri in zile consecutive, atat in LNBM cat si FEC.

    cu 3 ani în urmă (11.12.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!