Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kevin Hardy: „Știm că avem un meci dificil, dar suntem pregătiți”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
28.11.2015

Liderul Ligii Naționale de Baschet Masculin, CSU Sibiu se va duela duminică, pe teren propriu, cu CS Dinamo. Sibienii s-au impus în fața dinamoviștilor în ultima confruntare directă (n.r. Memorialul “Elemer Tordai”), însă sunt conștienți că partida de mâine nu va fi deloc ușoară. Cu toate acestea, Kevin Hardy, unul dintre stâlpii de bază ai lui CSU Sibiu, speră într-un meci bun al echipei sale.

„Știm că duminică avem un meci dificil. Întâlnim o echipă puternică, dar suntem pregătiți și sper că va fi un meci bun. Sper să continui să contribui cât mai mult în apărare și să marchez cât mai mult, atunci când am ocazia. Îmi doresc să dau echipei cât mai multă energie”, a declarat, pentru TotalBaschet, americanul.

Fundașul lui CSU contează pe aportul fanilor la meciul de duminică. „Suporterilor aș vrea să le transmit să vină la meci și să ne susțină. Le garantez că va fi un meci pe cinste”, a mai spus Hardy.

Americanul de 22 de ani a fost cel mai eficient jucător al lui CSU Sibiu în partida de la Mediaș, disputată în cea de-a IX-a etapă a LNBM. Kevin Hardy a încheiat cele 40 de minute de joc în double-double: 11 puncte și 11 recuperări, 5 pase decisive și 3 intercepții. În momentul de față, Hardy are o medie de 15,3 puncte pe meci, 7,8 recuperări pe meci și un indice al eficienței de 21,2 la sută, cel mai mare de la echipă.

CSU Atlassib Sibiu – CS Dinamo București se joacă duminică, de la ora 19:45, în Sala “Transilvania” din Sibiu. Meciul va fi transmis în direct de Digi Sport 3. 

*Foto: Facebook CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!