Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kevin Johnson este noul jucător al celor de la CSM Focșani

Kevin Johnson este noul jucător al celor de la CSM Focșani

CSM Focșani și Kevin Johnson au ajuns la un acord pentru sezonul 2022/2023, după cum notează eurobasket.com, baschetbalistul american urmând să-și înceapă cariera de profesionist în România.

Johnson, absolvent al Universității din Illinois, vine după un ultim sezon în NCAA în care a adunat medii de 13.1 puncte, 4.9 pase decisive, 3.0 recuperări și 1.2 intercepții în 27 de meciuri. În acea perioadă a stat cu un procentaj de 45% la nivelul aruncărilor de două puncte și 35% de la distanță.

În vârstă de 23 de ani și înalt de 1.83 metri, Kevin Johnson este conducător de joc, iar pe lângă UIC, a jucat pentru Universitatea Nicholls State, iar în liceu a jucat pentru Edward Douglas White Catholic din Thivodaux, Louisiana.

La Universitatea Nicholls State a fost liderul all-time în privința intercepțiilor (249) și a minutelor jucate (3.793).

CSM Focșani a rămas fără Lucian Țîbîrnă, Justin Baker sau Henri Wade-Chatman în această vară, Kevin Johnson fiind primul nume nou al vrâncenilor.

*foto: UIC Athletics

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!