Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Keyshawn Feazell: „Au fost multe puse în joc”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
27.03.2024

Keyshawn Feazell: „Au fost multe puse în joc”

CSO Voluntari a obținut una dintre cele mai mari realizări din istoria clubului. Formația ilfoveană a trecut de Tartu Ulikool în sferturile de finală ale ENBL, după succesul cu 92-69 din retur și a ajuns în Final Four-ul competiției, ce urmează să se desfășoare în Aarhus, Danemarca.

Keyshawn Feazell a fost MVP-ul confruntării, fiind la un pas de double-double, prin cele 21 de puncte și 9 recuperări. Iată ce a declarat pivotul american la final de meci:

„La pauză am vorbit despre efort și am revenit pe teren cu dorință mai mare de victorie. Final Four-ul.. au fost multe puse în joc. Am ieșit mai energici, am jucat mai intens și a fost o muncă de echipă. O să fie puțin dificil programul. În sport trebuie să o iei meci cu meci. Antrenorul ne spune mereu să luăm pe rând meciurile și antrenamentele și să avem grijă de noi.”

Final 4-ul ENBL va fi organizat în Aarhus, Danemarca, acolo unde, pe lângă CSO Voluntari, vor fi prezente Bakken Bears, Siauliai și Liege Basket. Turneul final se va desfășura în 9-10 aprilie.

*foto: Facebook/CSO Voluntari

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!