Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Khalif Wyatt, debut cu succes în Liga Națională

Khalif Wyatt, debut cu succes în Liga Națională

Astăzi, 20 noiembrie, SCM U Craiova a obținut a șasea victorie din actuala ediție a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Oltenii s-au impus cu 96 la 77 pe terenul lui CSM Baschet Petrolul Ploiești.

În disputa din Sala Olimpia a avut oportunitatea de a debuta pentru alb-albaștri Khalif Wyatt, cea mai recentă achiziție din lotul lui Michalis Kakiouzis. De-a lungul carierei sale, baschetbalistul american a mai jucat pentru Guangdong Southern Tigers, Springfield Armor, Hapoel Eilat, Hapoel Holon, Ironi Ness Ziona, San Miguel Alab Pilipinas și Champagne Chalons-Reims.

Contra lui CSM Ploiești, Wyatt s-a aflat pe teren timp de 21 de minute și a adunat 15 puncte, 3 pase decisive și o recuperare, pentru un indice al eficienței de +12. Fundașul de 1.93 metri a avut 4/6 din afara semicercului, 1/3 de la linia de libere și 1/2 la aruncările de două puncte.

În sfertul al doilea, Wyatt a evoluat excelent, reușind trei triple și trei pase decisive în puțin peste șase minute jucate. Acesta și-a dovedit calitatea de la mare distanță și a demonstrat că vede jocul bine, contribuind la multe acțiuni ale echipei sale.

Totuși, Wyatt mai are nevoie de adaptare atât în sistemul de joc al lui Kakiouzis, cât și la stilul de arbitraj din România. În mai multe rânduri, jucătorul originar din Norristown, Pennsylvania, a fost frustrat de deciziile luate de brigada care a oficiat disputa cu Ploiești.

Khalif Wyatt va intra din nou pe teren peste exact două săptămâni, în 4 decembrie, când SCM U Craiova primește vizita lui BC Athletic Constanța.

*foto: championsleague.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!