Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Klaus Iohannis: „De la 1 iunie se pot relua competițiile sportive în aer liber”

Klaus Iohannis: „De la 1 iunie se pot relua competițiile sportive în aer liber”

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat ridicarea unui nou val de restricții prin intermediul unei declarații de presă ținută după consultări cu premierul Ludovic Orban și miniștrii săi.

Printre restricțiile care sunt ridicate sunt și cele privitoare la competițiile sportive. Astfel, acestea vor putea fi reluate de la 1 iunie, dar numai în aer liber:

„În ce privește competițiile sportive, avem și aici o veste bună: se vor putea relua competițiile sportive în aer liber de la 1 iunie. Mai puțin pentru sporturile de contact. Competițiile vor fi posibile, dar se vor desfășura în această etapă fără spectatori”.

Este interesant de văzut dacă baschetul este trecut la rândul său la categoria „sporturi de contact”. Lămuriri în acest sens va aduce cel mai probabil ministrul Sportului, Ionuț Stroe. Cert este că antrenamentele individuale pentru baschetbaliști vor fi permise de acum, mai ales că sportul nostru poate fi practicat în aer liber.

Printre celelalte restricții relaxate anunțate de Klaus Iohannis se mai numără și deschiderea teraselor, deschiderea plajelor, a teatrelor în aer liber, dar și permiterea deplasărilor între localități fără declarație pe propria răspundere.

De altfel toată declarația de presă este disponibilă aici:

 
Declarație de presă susținută de Președintele României, domnul Klaus Iohannis

Declarație de presă susținută de Președintele României, domnul Klaus Iohannis

Posted by Ministerul Afacerilor Interne, Romania on Thursday, May 28, 2020

*foto: captură facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!