Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kodi Justice: „Avem șansa de a lupta pentru un trofeu și asta e tot ce contează”

Kodi Justice: „Avem șansa de a lupta pentru un trofeu și asta e tot ce contează”

Marți, 9 aprilie, CSO Voluntari se va duela cu Liege Basket pentru un loc în finala European North Basketball League, ediția 2023-2024. Final Four-ul competiției se desfășoară în Aarhus, Danemarca, în sala lui Bakken Bears.

Iată ce a declarat, în exclusivitate pentru Baschet.ro, Kodi Justice:

Pentru mine reprezintă o altă șansă de a lupta pentru un trofeu. Asta e tot ce îți dorești – ca echipa ta să aibă oportunitatea de a lupta la nivel înalt pentru un trofeu. Fiecare meci este important și dacă jucăm cu energie și agresivitate, putem să ne duelăm cu oricine. Trebuie să evoluăm cu încredere și să nu ne gândim prea mult la următorul meci. Cred că toate meciurile sunt importante de-acum înainte. Avem șansa de a lupta pentru un trofeu și asta e tot ce contează. Luptăm tot sezonul pentru astfel de momente și acum trebuie să rămânem încrezători și să ne facem jocul. Sper să îmi arăt experiența și să conduc echipa cât de departe.

Americanul s-a transferat de câteva săptămâni în România și a evoluat excelent până în acest moment, având medii de 17.2 puncte, 3.2 recuperări și 1.2 pase decisive. Justice a explicat cum a reușit să se adapteze așa de rapid la Voluntari:

Am avut o pauză lungă de la baschet așa că, revenind pe teren, m-am simțit din nou ca un copil care joacă sportul pe care îl iubește. Am venit la Voluntari cu multă energie și cu un spirit pozitiv și îmi doresc doar să mă bucur de baschet din nou.

Semifinala dintre CSO Voluntari și Liege Basket va începe la ora 17:00 și va putea fi urmărită, în direct, pe Orange Sport 3.

*foto: Cătălin Soare

1 comentariu la aceasta stire:
  • didi.alex. :

    #incepe!
    Încep meciurile importante !

    cu 3 săptămâni în urmă (08.04.2024) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!