Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kostas Gontikas a reușit un monster-game în primul meci cu Craiova

Kostas Gontikas a reușit un monster-game în primul meci cu Craiova

BCM U FC Argeș Pitești a reușit o victorie la scor în primul meci din playoff, în fața celor de la SCM U Craiova, scor 93-61. Piteștenii s-au desprins decisiv în sfertul patru, câștigat fără drept de apel cu 31-6.

Omul meciului pentru argeșeni a fost pivotul grec Konstantinos Gontikas. Acesta a reușit un adevărat monster-game, cu 30 de puncte, 14 recuperări, 12/14 din acțiune și 6/7 de la libere, pentru +43 la eficiență.

La finalul meciului, Gontikas s-a arătat mulțumit de prestația echipei sale, în special pe faza defensivă:

„A fost un meci pe care trebuia să îl câștigăm și am făcut tot ce am putut să obținem un rezultat bun. Cu cât trece timpul cu atât mă adaptez mai bine în România. Sper ca până la finalul sezonului să joc și mai bine. Ne interesează doar apărarea în playoff și atât timp cât ne facem bine treaba la această categorie o să vină și ofensiva. Avem mulți jucători talentați care pot înscrie. Tocmai de aceea defensiva este cea mai importantă”, a spus Gontikas, pentru baschet.ro.

Kostas a jucat la începutul acestui sezon la Ionikos Nikaia și a ajuns la clubul argeșean în luna martie. În șase meciuri din sezonul regulat, Gontikas a reușit 8,7 puncte, 3,8 recuperări, 1,5 pase decisive și 1,2 capace.

Meciul 2 al seriei Pitești-Craiova se joacă vineri, 6 mai, în Bănie, de la ora 19:30. Partida este transmisă pe Digi Sport 4 și FRB Tv.

*foto: instagram @princegonti

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!