Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kostas Kakaroudis: "Modul în care joacă această echipă nu este cel în care eu sunt obişnuit să o fac"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
28.02.2014

Kakaroudis

Kostas Kakaroudis a acordat o declaraţie cititorilor site-ului nostru, în care a vorbit despre despărţirea sa de Energia Rovinari.

A fost o decizie pe care clubul a luat-o de comun acord cu mine. Modul în care joacă această echipă nu este cel în care eu sunt obişnuit să o fac. Nu este stilul meu. Le doresc colegilor de echipă toate cele bune şi mult succes, deoarece toţi sunt minunaţi. Personal  îmi doresc ca Djapa să revină, sănătos şi puternic, cât mai repede. Sunt sigur că se va întoarce pe parchet repede, deoarece problema de la genunchi este una minoră.

Grecul a jucat 20 de meciuri pentru Energia şi a avut medii de 9.9 puncte, 3.6 recuperări, 1.4 pase decisive, 0.7 intercepţii şi 1.9 posesii pierdute, pentru 5.9 la eficienţă. Kostas a avut procentaje de 54% la aruncările de două puncte, 25% la cele de trei puncte, respectiv 65% la linia de pedeapsă. De notat este faptul că el şi-a ajutat echipa să treacă în sferturile de finală ale Cupei României de Gaz Metan Mediaş, fosta câştigătoare a trofeului, şi astfel să se califice în Final Four.

fotoreporter totalbaschet.ro: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!