Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kostas Gontikas va evolua în EuroCup în sezonul 2022-2023

Kostas Gontikas va evolua în EuroCup în sezonul 2022-2023

Miercuri seara (13.07), Christos Harpidis de la Totalbasket GR a anunțat că Kostas Gontikas a semnat un contract cu o valabilitate de doi ani cu Promitheas Patras, o grupare din campionatul grecesc.

Patras va evolua în stagiunea 2022-2023 în EuroCup, acolo unde a fost repartizată în grupa B, alături de Buducnost, Trento, Gran Canaria, Hamburg Towers, Hapoel Tel Aviv, London Lions, Paris Basketball, Slask Wroclaw și Turk Telekom.

În sezonul precedent, Promitheas Patras și-a adjudecat medaliile de bronz, după o finală mică în care a revenit de la 0-2 contra Larisei.

Așadar, Gontikas se întoarce în Grecia, acolo unde a început ediția 2021-2022. După mai multe luni petrecute la Ionikos Nikaias, pivotul în vârstă de 28 de ani s-a transferat în România, la FC Argeș Basketball.

În nouă partide disputate în echipamentul alb-violet, Gontikas a strâns 11.0 puncte, 4.6 recuperări și 1.3 pase decisive. Cea mai bună prestație a baschetbalistului grec a venit în primul meci al sferturilor de finală cu SCM U Craiova, când a izbutit 30 de puncte, 14 recuperări și 43 la eficiență.

Kostas Gontikas și-a început cariera în 2016, la Panathinaikos, și de-a lungul carierei sale a mai evoluat pentru Apollon Patras, Ifaistos Limnou, Peristeri și AEK Atena.

*foto: Facenook – FC Argeș Basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!