Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kramer Knutson: Ne ajută faptul că jucăm acasă

Iulian Floca

Iulian Floca
20.10.2012

Înaintea celui de-al patrulea meci al campionatului, pivotul lui CSU Atlassib Sibiu a făcut o declarație pentru cititorii site-ului nostru. Acesta se arată încrezător și consideră că echipa sa a făcut progrese de la meci la meci, roadele urmând să apară.

Nu am avut începutul de campionat pe care ni l-am dorit, dar trebuie să rămânem încrezători că suntem pe drumul cel bun. Ca și până acum, dorim să imbunătățim și să ne corectăm jocul de la meci la meci.

În cele trei meciuri pierdute până acum, au fost momente când rezultatul putea fi întors prin prisma unei posesii în plus câștigate sau a unei faze mai bine jucate.

Este important ca noi rămânem încrezători și ne concentrăm pe ceea ce depinde de noi, și vom arăta asta în meciul impotriva Piteștiului. I-am întâlnit și în presezon și au demonstrat că sunt o echipă bună din acest campionat puternic.

Ne ajută faptul că jucăm acasă, întrucât fanii noștri sunt minunați.

Kramer are medii de 7.3 puncte pe meci și 5 recuperări, pentru un indice de eficiență de 8.7

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!