Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kramer Knutson: "Niciodată nu există meci mai important decât următorul"

Iulian Floca

Iulian Floca
29.09.2012

Între două meciuri dintr-o serie de trei consecutive, pivotul american Kramer Knutson a oferit o declarație pentru cititorii site-ului totalbaschet.ro. Acesta se declară încântat de prima victorie din primul meci oficial, și speră că echipa condusă de Dragan Petricevic o va ține tot așa.

 

Întrebat care este starea de spirit personală, dar și cea a echipei, Knutson a răspuns:

Ne simțim pregatiți pentru acest weekend. Am avut o victorie frumoasă în meciul împotriva Constanței, un meci la care toți cei care au jucat au contribuit pentru adjudecarea victoriei.

Trei meciuri în trei zile reprezintă un program greu, însă în perioada de pregătire petrecută în Austria am jucat foarte multe meciuri si se poate spune că avem o oarecare experiență deja, care ne va ajuta în acest weekend.

Ca și un tot unitar, echipa trece momentan printr-un proces de îmbunătățire continuă. Jucăm într-un campionat puternic, într-un sezon greu pentru toată lumea,  însă toți colegii suntem devotați si vrem să obținem rezultate cât mai bune.

Niciodată nu există meci mai important decât următorul.

 

Kramer afirmă că se simte pregătit pentru seria de trei meciuri consecutive, și că speră ca și următoarele două meciuri să fie încununate de succes.

Cred că antrenorul ne-a organizat în așa manieră încât sa avem succes. Am început antrenamentele la începutul lunii august, deci muncim deja de ceva timp. Sunt entuziasmat că această muncă a fost răsplătită încă din primul meci, cel de aseară împotriva Constanței. Nici meciurile următoare nu vor fi ușoare pentru că suntem alături de echipe bune în grupa de la Mediaș, însă cel mai important este că vrem să devenim mai buni de la meci la meci.

Kramer Knutson

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!