Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kris Richard:„Deciziile noastre din finalul partidei ne-au costat calificarea”

Kris Richard:„Deciziile noastre din finalul partidei ne-au costat calificarea”

CSM CSU Oradea ratează calificarea în grupele Basketball Champions League după un meci cu o încărcătură extraordinară, în care bihorenii au reușit să obțină un avantaj de 9 puncte la sfârșitul timpului regulamentar, ducând partida în prelungiri.Din păcate, o serie de greșeli a făcut ca România să rămână fără reprezentantă în această competiție, scor final 96-90.

La finalul acestei partide, Kris Richard, unul din jucătorii de bază ai campioanei en-titre, a vorbit despre prestația echipei sale în cadrul unei conferințe de presă:

“Cred că defensiv am făcut o treabă bună mare parte din acest meci. Am pus multă presiune în apărare. Am lucrat anumite lucruri cu mare atenție la antrenamentele premergătoare acestui meci. Deciziile noastre din finalul partidei ne-au costat calificarea. Probabil dacă gestionam câteva din aceste situații mai bine, soarta calificării era alta.

Ambele echipe au făcut efort mare, a fost o încleștare foarte fizică. Falco a jucat foarte bine și azi, însă cred că am avut calificarea în mână, dar ne-a scăpat. Nu am profitat așa cum trebuia de avantajele noastre.

Ne-am relaxat puțin la plus 20 și din păcate nu am reușit să controlăm revenirea lor. E limpede că nu poți să lași garda jos, mai ales că și Falco este o echipă foarte bună.”

În cele 33:17 de minute petrecute pe parchet, Richard a avut procentaje de 58% la aruncările de 2 puncte(7/12), 14% la aruncările de la mare distanță(1/7) și 88% la linia de libere(7/8), pentru un total de 24 de puncte.La acestea a adăugat 6 recuperări, 4 pase decisive și o minge câștigată, pentru un indice al eficienței de 22.

Astfel, elevii lui Cristian Achim au asigurată prezența în grupele FIBA Europe Cup, unde vor întâlni, pe lângă alte două echipe, chiar deținătoarea Cupei României, BC CSU Sibiu.

 

*SURSA foto: Basketball Champions League

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!