Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kris Richard: „Ne-am respectat planul de joc, ceea ce este important”

Kris Richard: „Ne-am respectat planul de joc, ceea ce este important”

CSM CSU Oradea a trecut la 1-1 bilanț în grupa J din FIBA Europe Cup în urma succesului de pe terenul celor de la Kataja Basket. Meciul de miercuri, 25 octombrie, din Finlanda s-a terminat cu victoria orădenilor, scor 87-73.

Kris Richard, unul dintre jucătorii aflați în double digits din tabăra vicecampioanei României, a avut următoarele de spus la conferința de presă de la finalul partidei, după cum notează csmoradea.ro:

„Ne-am respectat planul de joc, ceea ce este important. Aveam nevoie de această victorie după eșecul suferit în prima etapă. Este un rezultat bun pentru noi.

Mă bucur pentru victorie. Felicit echipa adversă pentru jocul prestat, ne-a pus în dificultate pentru o bună perioadă de timp în acest meci.

Ne așteaptă un program foarte aglomerat în continuare, dar suntem conștienți de acest lucru. Vom lua lucrurile pas cu pas în continuare și vom încerca să obținem cât mai multe victorii pentru că avem nevoie de ele.”

Sportivul naturalizat a totalizat 13 puncte, 5 recuperări, 3 pase decisive, 2 intercepții și un index al eficienței de 16 unități în 32 de minute petrecute pe parchet din postura de titular. Richard a stat cu 3/9 din acțiune și 6/6 la linia de fault.

CSM Oradea va juca tot în deplasare, pe terenul Legiei Varșovia în etapa a treia din FIBA Europe Cup. Înaintea partidei din 1 noiembrie însă, bihorenii vor evolua pe teren propriu în Liga Națională, cu CSM Târgu Mureș, în acest weekend.

*foto: fiba.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Malone Karl :

    It's good to be the King
    King Richard "Inimă de leu", ia în sezonul ăsta un nou campionat pentru Papa H'Akeem. Trofeul îi va fi decernat de către însuși Walker Polițist texan, adică de Chuck Norris (asta pentru suporterii lipsiți de cultură cinematografică, dar prezenți aici cu postări pro-leviere).

    cu 6 luni în urmă (26.10.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!