Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kris Richard se află pe lista celor 10 jucători de urmărit în FIBA Europe Cup

Kris Richard se află pe lista celor 10 jucători de urmărit în FIBA Europe Cup

CSM Oradea se pregătește de debutul în FIBA Europe Cup în sezonul 2022-2023 și are parte de un prim meci dificil. Trupa lui Cristian Achim o întâlnește pe Cholet Basket, o grupare care s-a calificat cu ușurință în grupele competiției.

Înainte de începutul noii stagiuni, pe site-ul oficial al FIBA Europe Cup a apărut un articol cu zece jucători de urmărit în ediția 2022-2023. Singurul baschetbalist din Liga Națională este Kris Richard.

„Richard are o mare experiență atât la Oradea, cât și în FIBA Europe Cup, evoluând deja trei sezoane în această competiție. Internaționalul român a adunat 18.8 puncte în ediția 2018-2019 și a jucat un rol important pentru Oradea și în stagiunea precedentă, reușind medii de 12.0 puncte, 3.6 recuperări și 4.2 pase decisive” – este descrierea lui Kris Richard, apărută pe site-ul oficial al competiției.

Iată care sunt ceilalți nouă sportivi prezenți în clasamentul celor de la FIBA:

  • Ky Bowman (Happy Casa Brindisi)
  • Jaromir Bohacik (Brose Bamberg)
  • Damyean Dotson (Gaziantep)
  • Archie Goodwin (BC Budivelnyk Kiev)
  • Charlon Kloof (FC Porto)
  • Nimrod Levi (Hapoel Galil Eilon)
  • Marcus Lovett (Sporting CP)
  • Asbjorn Midtgaard (Hakro Merlins Crailsheim)
  • Christian Sengfelder (Brose Bamberg)

Richard și compania joacă în această seară, de la ora 21:00, împotriva lui Cholet Basket, disputa putând fi urmărită pe YouTube.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!