Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kristijan Krajina a semnat cu GTK Gliwice

Kristijan Krajina a semnat cu GTK Gliwice

Pivotul Kristijan Krajina s-a înțeles cu formația poloneză GTK Gliwice, după cum a anunțat clubul într-o postare pe Twitter. Croatul în vârstă de 30 de ani și înalt de 208 cm va fi la a doua echipă din această stagiune.

Krajina a început sezonul la Phoenix Bruxelles din BNXT League, formație pe care a ajutat-o cu medii de 10.0 puncte și 4.2 recuperări.

Înainte să ajungă în Belgia, pivotul a evoluat la Fribourg Olympic și Cibona Zagreb, în Elveția trecându-și în cont 10.3 puncte și 5.4 recuperări în stagiunea 2020-2021.

Krajina a făcut parte și din lotul lui CSM CSU Oradea, pentru care a apucat să joace în doar două partide în sezonul 2019-2020, în fața lui CSU Sibiu și U-BT Cluj. Pivotul a avut 5.0 puncte și 3.0 recuperări în aceste partide.

„Am auzit multe despre nivelul ligii poloneze și știu că oricine poate bate pe oricine. E cu siguranță un campionat atractiv și după discuțiile cu antrenorul Robert Witka, am decis că pot fi util echipei și să ajut înainte de orice la punctele obținute din spațiul de 3 secunde. Vrem să urcăm în clasament și-mi doresc să aduc energie nouă grupului și să începem să câștigăm meciuri. Vreau să fiu unul dintre lideri.”, a spus Kristijan Krajina pentru site-ul clubului din Gliwice.

GTK Gliwice ocupă ultima poziție în campionatul Poloniei, cu 3-10 bilanț.

 

*foto: aba-liga.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!