Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Krstanovic:„Am obţinut o victorie importantă împotriva unei echipe ce a jucat destul de bine.“

totalbaschet.ro, Foto: U Mobitelco.ro

totalbaschet.ro, Foto: U Mobitelco.ro
17.01.2011

KrstanovicZoran Krstanovic, pivotul celor de la U Mobitelco Cluj-Napoca, s-a declarat mulţumit de victoria pe care echipa sa a obţinut-o în faţa celor de la BCM U Piteşti, la capătul unui meci care a necesitat o repriză de prelungiri pentru a-şi decide învingătoarea. 

„Am obţinut o victorie importantă împotriva unei echipe ce a jucat destul de bine. Ne aşteptam la un meci greu, dar este bine că am cîştigat. Noi vrem să fim în plutonul fruntaş şi să ne îmbunătăţim jocul în fiecare meci. Trebuie să creştem de la meci la meci şi să ajungem de pe un loc cît mai bun în play-off, pentru că acolo acest lucru va conta foarte mult, fiindcă ne va permite să jucăm mai multe meciuri pe teren propriu în fazele eliminatorii“, a declara sârbul pentru cotidianul Curierul Zilei.

Krstanovic a terminat partida de la Piteşti cu 28 de puncte şi 17 recuperări. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!