Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Krstanovic: "Doresc să le mulţumesc tuturor pentru aceşti 5 ani"

totalbaschet.ro, Foto: Andor Marton

totalbaschet.ro, Foto: Andor Marton
19.06.2011

Unul dintre cei mai apreciaţi jucători din cadrul echipei campioane "U" Mobitelco Cluj-Napoca, Zoran Krstanovic, a decis să nu mai evolueze şi sezonul viitor la formaţia de pe malul Someşului.

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, Krstanovic afirmă că nu este un motiv special pentru care a luat această decizie ci doar simte că e timpul pentru o schimbare în cariera sa.

Da este adevărat că nu voi mai juca şi sezonul următor la Cluj-Napoca. Nu este un motiv special pentru luarea acestei decizii. Simt că e timpul să schimb ceva în cariera mea. Am îndeplinit un obiectiv pentru care am luptat mulţi ani şi suntem foarte fericiţi de acest lucru.

Întrebat în ce campionat doreşte să evolueze sezonul următor "Zoki" nu ne-a oferit prea multe amănunte.

Referitor la oferte nu vă pot spune nimic deocamdată. Agentul meu, cu care vorbesc zilnic, se ocupă de aceste aspecte, iar când voi şti unde voi juca sezonul viitor vă voi comunica.

De asemenea Zoran a dorit să mulţumească tuturor pentru perioada petrecută la Cluj-Napoca.

Nu în ultimul rând eu şi familia mea doresc să mulţumesc Clujului pentru tot. Au fost 5 ani foarte frumoşi, fanii sunt incredibili şi la fiecare meci făceau o atmosferă de neuitat. Vă mulţumesc mult tuturor !

3 comentarii la aceasta stire:
  • hienacj :

    mersi ZOKI !!!
    din partea lui HIENA,mii de multumiri pt tot ce ai facut pt. U CLUJ,asa este au fost 5 ani foarte faini ,cu meciuri superbe si atmosfera faina in sala sporturilor HOREA DEMIAN,sa nu ne uiti niciodata indiferent unde vei juca ,sa le povestesti de noi ,de oras despre ce inseamna dragostea pt UNIVERSITATEA CLUJ-NAPOCA.
    MERSI ZOKI,HAIDE"U",UNICA IUBIRE

    cu 12 ani în urmă (19.06.2011) Raspunde
  • Pitagora :

    O să ne lipseşti...
    Zoki, şi noi îţi mulţumim pentru că ai făcut parte din echipa noastră, pentru că ai suportat atâtea nedreptăţi datorate arbitrării în nenumerate situaţii şi că ai avut tăria să o iei iar şi iar de la capăt, până când visul nostru s-a împlinit! Ai o familie foarte frumoasă de care cu siguranţă eşti mândru, dar să nu uiţi şi de „famila noastră a suporterilor clujeni” care ţi-au scandat numele de nenumarate ori, în frumoasa noastră sală! „Slavă ţie studenţie” te v-a aştepta oricând vei vrea să revii! Nu pot decât să-ţi urez mult succes oriunde te vei afla! HVALA, ZOKI!

    cu 12 ani în urmă (19.06.2011) Raspunde
  • sorinaf :

    te asteptam inapoi !!!!!
    Citind articolul mi-au dat lacrimile... Nu stiu de ce, daca pleca cineva din ultimii veniti, poate nu simțeam așa tristețe. Ne-am obișnuit cu tine, ești parte a acestei familii, nu pot concepe echipa fara tine. Pentru mine, aici erai ”acasă”. Înțeleg că simți nevoia unei schimbări în cariera ta. Sper din tot sufletul că după ce vei evolua și la alte echipe, dragostea pentru această familie frumoasă care este U Cluj să te aducă înapoi la noi.
    Mulțumim pentru toate clipele frumoase pe care ni le-ai dăruit și nu uita: TE AȘTEPTĂM ACASA!

    cu 12 ani în urmă (20.06.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!