Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Krstanovic, primul double-double al sezonului

Ionuț Greere

Ionuț Greere
06.10.2014

SCM Universitatea Craiova a câștigat dramatic Derby-ul Olteniei, scor 73-72, cu un coș în ultima secundă marcat de Travis Bureau.

O contribuție importantă la succesul craiovenilor a avut și noua achiziție, Zoran Krstanovic, care a realizat primul double-double al sezonului.

În cele 35 de minute petrecute pe parchet, Zoki a totalizat 21 de puncte, 11 recuperări (4 ofensive) și două pase decisive, pentru 23 la eficiență. Sârbul a terminat partida de la Târgu Jiu cu procentaje 46% (6/13) la aruncările din interiorul semicercului, 67% (2/3) aruncările de la distanță și 50% de la linia de libere cu 8 reușite din 16 primite.

Krstanovic a fost principalul marcator al echipei lui Andelko Mandic și în perioada de pregătire.

*Foto: Bogdan Dănescu

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Big Ghitza :

    double-double
    A realizat primul double-double personal... caci al sezonului a fost a lui Dillon!

    cu 9 ani în urmă (06.10.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    Mda
    Se pare ca daca nu e puncte/recuperari pe unii nu conteaza. Felicitari Craiovei pentru rezultat. La Tg Jiu nu inteleg cum cei 3 pivoti care au jucat cam 25 de minute au dat 4 puncte si 5 recuperari si asta in total.

    cu 9 ani în urmă (06.10.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova viorel furma :

    premonitie
    am avut o presimtire si speranta in acelasi timp ca ZOKI va fi unul din punctele forte ale echipei in acest sezon!! alaturi de travis si otovic cred ca va duce greul echipei!!!

    cu 9 ani în urmă (08.10.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!