Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Krys Faber: „Mă aştept să jucăm un baschet adevărat în echipă timp de 40 de minute”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
14.11.2014

Faber

BCM U Piteşti va evolua împotriva celor de la BC Timişoara, într-un meci din etapa a şaptea a Ligii Naţionale de Baschet masculin. Jocul se va desfăşura vineri în Trivale, cu începere de la ora 18:00.

Krys Faber, pivotul american al lui BCM U, a caracterizat meciul ca fiind un nou test important pentru echipa sa.

Cred că meciul cu Timişoara va fi un alt test şi o altă oportunitate pentru noi să ne afirmăm şi să ne luptăm împotriva unui alt oponent dur. Sper ca echipa noastră să fie unită în timpul meciului, să luptăm ca în jocul precedent. Mă aştept să jucăm un baschet adevărat în echipă timp de 40 de minute. Ne place să avem publicul alături de noi. Sper ca suporterii să continue să ne arate susţinerea.

În meciul câştigat cu U BT Cluj, Faber a totalizat 6 puncte şi 10 recuperări.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!