Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kuti Nandor a debutat în echipa de seniori a lui U Mobitelco

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
26.08.2012

U Mobitelco a disputat în Presezonul 2012 două amicale cu BC Mureș Tg. Mureș. Clujenii au pierdut ambele partide, dar scopul acestora a fost de pregătire, de experimentare pentru Niksa Bavcevic, noul antrenor al echipei.

Dat fiind acest fapt, a debutat la echipa de seniori și Kuti Nandor. Jucătorul, care a participat în această vară alături de echipa naționala la Campionatul European de juniori sub 16 ani, a fost introdus în ambele partide. În prima nu a marcat, dar a reușit 1 recuperare și 2 pase decisive, în timp ce în al doilea meci a înscris 8 puncte și a avut câte 2 recuperări și pase decisive.

La finalul primei partide, Kuti a declarat pentru site-ul oficial al echipei sale, că a avut emoții și a promis că va aborda antrenamentele foarte serios, pentru a nu-l dezamăgi pe antrenor, care are încredere în el.

A fost greu debutul pentru mine la echipa mare, am fost un pic speriat. Pentru mine înseamna foarte mult să mă antrenez cu domnul Bavcevic si cu baieții și sper să avem un sezon bun, avem foarte mult de muncă. Am emoții pentru că stiu că domnul Bavcevic mă va folosi pentru că are încredere în mine. O să trag de mine la fiecare antrenament, echipa mi se pare foarte bună numai că încă nu suntem obișnuiți să jucăm împreună.


Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!