Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kyle Shiloh pune capăt carierei de jucător în stil mare

Paul Olar

Paul Olar
12.05.2016

Kyle Shiloh, fostul jucător al lui Gaz Metan Mediaș sau BC Timișoara, a ieșit campion în Finlanda. Formația sa, Kouvot Kouvola, a câștigat titlul după ce a trecut în finală de Pyrinto, cu 4-1 la general.

Ultimul joc a avut loc miercuri și s-a încheiat la scorul de 100-76, Shiloh ajutându-și coechipierii cu 17 puncte, 4 recuperări și o pasă decisivă. La scurt timp după ce a primit medalia de aur, Shiloh a postat un mesaj pe contul personal de facebook, prin intermediul căruia a anunțat că nu își va mai continua cariera de baschetbalist profesionist.

„Mă încearcă diferite sentimente în acest moment. Am jucat ultimul meu meci profesionist și am câștigat campionatul. Acum opt luni am început sezonul, dar împrejurările m-au determinat să trec prin mai multe țări. Am asistat la nașterea fiicei mele Monae, ne-am luptat cu problemele de sănătate ale soției și mi-am rupt mâna. Am revenit apoi pe teren ca să câștig totul. În acest an am simțit cel mai mult prezența lui Dumnezeu și sunt recunoscător. Recunoscător pentru oportunitățile pe care baschetul mi le-a oferit și sunt nerăbdător să văd ce îmi rezervă viitorul”, a scris Kyle pe facebook. 

Născut pe 29 iulie 1985, Shiloh măsoară 190 m. El a absolvit colegiul Nebraska și a îmbrăcat, de-a lungul carierei, maioul grupărilor UU Korihait (Finlanda), Reno Bighorns (D-League), Saint Vallier (Franța) sau Czarni Slupsk (Polonia).

Din informațiile vehiculate în trecut, Kyle a fost aproape să obțină pașaport românesc și să activeze sub tricolor.

*Foto - Arhiva personală Kyle Shiloh

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!