Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kyndall Dykes: ”Aștept de la următoarele partide să ne îmbunătățim jocul!”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
18.03.2012

La finalul partidei dintre U Mobitelco și BC Miercurea Ciuc, scor 92 - 78 pentru clujeni, Kyndall Dykes a declarat că meciul a fost unul dificil, că se bucură pentru victorie și că așteaptă de la următoarele partide ca echipa sa să crească în joc.

A fost un meci greu, am facut câteva schimbări în ceea ce privește tactica, mă bucur pentru victorie. Aștept de la următoarele trei partide să câștigăm și să ne îmbunătățim jocul, să Acreștem ca echipă, de la meci la meci iar în play-off să fim mai puternici, a spus Dykes, conform u-mobitelco.ro.

În 35 minute de joc contra Ciucului, Dykes a avut 13/16 la aruncările de două puncte, 2.5 la cele de trei puncte și 4/6 la linia de pedeapsă pentru un total de 36 puncte. Kyndall a adăugat 5 intercepții, 4 recuperări, 3 pase decisive, 2 capace și o posesie pierdută pentru un coeficient de 41 la eficiență. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!