Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kyndall Dykes: „Avem o echipă bună și vom fi pregătiți pentru toate provocările”

Paul Olar

Paul Olar
08.12.2016

U-Banca Transilvania s-a remarcat cu un parcurs admirabil în turul actualei ediții de campionat. Aflați pe primul loc în Liga Națională și calificați în fazele superioare ale FIBA Europe Cup, clujenii au toate motivele să abordeze optimiști returul.

Kyndall Dykes, unul dintre oamenii de bază din garnitura lui Mihai Silvășan, a analizat rezultatele trupei sale într-un interviu acordat site-ului Total Baschet. Americanul se declară satisfăcut, lăudând formația Timișoarei, cea care se deplasează vineri pe malul Someșului.

Kyndall, ați încheiat turul în notă pozitivă. Ești mulțumit de parcursul vostru?

Prima parte a sezonului a mers bine. Ne-am îndeplinit câteva dintre obiective și suntem mulțumiți.

Odată cu meciul de la București, împotriva lui Dinamo, ai depășit borna de 3.000 de puncte marcate în Liga Națională. Ce înseamnă această performanță pentru tine?

Înseamnă mult pentru mine personal, deoarece îmi demonstrează că munca depusă în vară își spune cuvântul.

Urmează vineri duelul cu BC SCM Timișoara. Ce părere ai despre oponenții timișoreni?

Ei formează o echipă bună, care a progresat pe parcursul sezonului. Știu că vor veni la Cluj hotărâți să facă un meci bun, așa că trebuie să fim pregătiți.

În curând reveniți pe plan internațional. Cum vezi noua grupă din FIBA Europe Cup?

Nu știu prea multe despre adversarii noștri din FIBA Europe Cup. Chiar și așa, din moment ce au ajuns atât de departe în competiție, mă gândesc că sunt echipe bune. Și noi avem o echipă bună și vom fi pregătiți pentru toate provocările!

*Foto: Răzvan Păsărică/sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!