Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kyndall Dykes. Meci extrem de bun la Oradea

Adrian Micinic

Adrian Micinic
05.02.2012

Americanul Kyndall Dykes a fost principalul marcator al partidei pe care U Mobitelco Cluj-Napoca a câştigat-o la Oradea, în faţa CSM-ului din localitate, scor 67-63, cu ocazia unui meci contând pentru etapa a 20-a în sezonul regulat al Diviziei A la baschet masculin - ediţia 2011/12.

Etalându-şi calităţile principale şi anume forţa respectiv aruncarea de la semidistanţă, Dykes a fost imposibil de oprit pentru defensiva echipei din Oradea. El a petrecut 38 minute pe parchet la acest meci şi a avut următoarea linie statistică: 7/12 la aruncările din interiorul semicercului, 2/3 la cele din afara lui, respectiv 9/9 la linia de pedeapsă pentru un total de 29 puncte.

Kyndall a strâns 9 recuperări (patru ofensive), a adăugat o pasă decisivă şi o intercepţie cu două posesii pierdute pentru un coeficient de 32 la eficienţă. Astfel, jucătorul în vârstă de 24 ani a fost principalul marcator şi totodată cel mai eficient jucător al partidei de la Arena Antonio Alexe.

În cadrul acestui meci Dykes a:

- egalat recordul personal stagional la capitolul puncte marcate (29)
- depăşit pragul de 20 puncte marcate pentru a 11-a oară în acest sezon
- egalat recordul de recuperări ofensive (4) izbutite într-un meci din actuala ediţie de campionat
- stabilit un record personal de aruncări libere marcate (9) în actuala ediţie de campionat
- avut 100% la aruncările libere pentru prima dată când aruncă mai mult de patru ori într-un meci
- a atins sau depăşit pragul de 30 la eficienţă pentru a 3-a oară în acest sezon competiţional
- avut două sau mai puţine posesii pierdute pentru a 16-a oară în acest sezon

Jucătorul de 1.91 metri are medii stagionale de 19.1 puncte, 5.1 recuperări, 2.2 pase decisive, 1.8 mingi câştigate şi 1.7 pierdute în 33.4 minute pe meci pentru 19.4 la eficienţă. Dykes are procentaje de 61% la aruncările de două puncte, 32% la cele de trei puncte, respectiv 65% la linia de pedeapsă.

Foto: Nagy Melinda 

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca eminemsc''U'' :

    Dykes
    nu probabil... ci sigur... cel mai bun baschetbalist din campionatul Romaniei

    cu 12 ani în urmă (05.02.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!