Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kyndall Dykes: „ Mediașul nu este o echipă rea, au intrat bine în meci”

Paul Olar

Paul Olar
16.12.2015

Apărarea reprezintă factorul ce a decis duelul dintre U-BT și Gaz Metan în favoarea clujenilor, după părerea lui Kyndall Dykes. Elevii lui Țenter s-au impus cu scorul de 78-62, iar americanul a explicat succesul repurtat de către formația sa.

„Am început cu un ritm scăzut, însă în a doua jumătate, antrenorul nostru ne-a cerut să ne concentrăm, am fost mai atenți în apărare, am provocat câteva turnovers și am reușit să câștigăm meciul. Mediașul nu este o echipă rea, au intrat bine în meci, însă noi am pus în teren o defensivă bună și i-am împiedicat să înscrie prea mult. Jorovic e un jucător foarte deștept, de câteva ori m-am apropiat de coș și eram convins că nu mă vede, însă mi-a pasat, e un jucător foarte experimentat! Cu cunoștințele sale, va fi cu siguranță un jucător cu care putem merge înainte, putem juca baschet adevărat”, a precizat jucătorul, conform u-bt.ro

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!