Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kyndall Dykes: "Niciun premiu nu contează mai mult decât titlul câştigat"

totalbaschet.ro, Foto: Andor Marton

totalbaschet.ro, Foto: Andor Marton
31.05.2011

Kyndall Dykes, fundaşul lui U Mobitelco Cluj Napoca, a declarat, la finalul partidei câştigate de echipa sa cu 64 - 61 în faţa lui CSU Ploieşti, victorie ce a adus titlul în oraşul de pe maulul Someşului, că, în ciuda multitudinii de premii primite în acest sezon, acesta este cel care contează cel mai mult.

Americanul a mai spus, într-o declaraţie publicată de Prosport care citează Mediafax, că nimeni nu este erou în echipa Clujului, titlul fiind câştigat prin munca tuturor.

"Am reuşit, nu-mi vine să cred că s-a întâmplat asta după atâta luptă. Nimeni din echipa noastră nu este erou pentru că nimeni nu putea face nimic fără ceilalţi. Am primit foarte multe premii în acest sezon, dar niciunul din ele nu contează atât de mult ca titlul câştigat",  a spus Dykes pentru sursa citată.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!