Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kyndall Dykes: "Trebuie să fim atenţi la Claudiu Fometescu"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
24.01.2012

La Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca va avea loc miercuri, 25 ianuarie, unul dintre cele mai interesante partide ale etapei intermediare. Clujenii vor primi vizita echipei momentului în Divizia A masculină de baschet, CSM Bucureşti. Confruntarea începe la orele 19:00 şi va fi transmisă în direct de către TVR 3.

Într-o declaraţie acordată site-ului citynews.ro, Kyndall Dykes a avut cuvinte de laudă la adresa următorului adversar, afirmând că vor face tot posibilul să câştige, chiar dacă în tur s-au impus bucureştenii.

Am fost oarecum suprins că CSM a eliminat-o din cupă pe Mediaş, dar CSM este o echipă bună, cu jucători înalţi, buni la recuperare. Vom face tot posibilul să câştigăm, mai ales că jucăm acasă, unde nu ne place să pierdem.

De asemenea, Dykes este de părere că echipa sa trebuie să aibă mare atenţie la fostul lor coleg, Claudiu Fometescu.

Acolo joacă şi Fometescu, care poate nu este cel mai important jucător al lor, dar e un baschetbalist care face de multe ori diferenţa pe teren, ne cunoaşte jocul şi trebuie să fim atenţi la el.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!