Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

L.J Peak: „Am așteptat ceva timp un nou meci oficial că ne plictisisem să ne antrenăm între noi”

L.J Peak: „Am așteptat ceva timp un nou meci oficial că ne plictisisem să ne antrenăm între noi”

U-BT Cluj-Napoca a făcut un meci bun, pe teren propriu, și s-a impus în partida cu CSA Steaua cu scorul de 96 la 69, la capătul unei partide în care s-a desprins pe tabelă încă din sfertul secund. 

L.J Peak a oferit o scurtă declarație după partida. Americanul lui U-BT este încântat de faptul că LNBM s-a reluat, dar este conștient că perioada de pauză competițională l-a ajutat să se integreze în echipă. 

Am jucat foarte tare ca o echipă și am reușit să câștigăm. Mă simt bine să joc în această sală, cu acești coechipieri. Am așteptat ceva timp un nou meci oficial că ne plictisisem să ne antrenăm între noi. Am început să mă integrez tot mai bine în echipă, să învățăm să jucăm împreună ca o echipă. Aștept un public cât mai numeros la meciul cu Medi Bayreuth care să ne dea forță să câștigăm.

Peak a fost unul dintre cei mai buni jucători ai echipei antrenate de Mihai Silvășan, acesta a adunat 17 puncte, o recuperare și un capac pentru un indice de 11 unități la eficiență și unul de +35 la capitolul +/-. Extrema a terminat partida cu procentaje de 50% la aruncările din acțiune (4/8 la aruncările de două puncte și 2/4 la trei puncte) și 100% (3/3) la libere.

*foto: facebook U-BT Cluj-Napoca

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!