Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

L.J. Peak: „Nu ne interesează cine obține primul loc, trebuie doar să câștigăm”

L.J. Peak: „Nu ne interesează cine obține primul loc, trebuie doar să câștigăm”

Cu 27 de secunde rămase până la final, CSM CSU Oradea avea posesia și un avantaj de trei puncte. Kris Richard a rămas liber la linia de trei puncte și s-a grăbit să arunce însă mingea nu și-a atins ținta. L.J. Peak a marcat patru puncte în zece secunde și astfel U-BT Cluj-Napoca a învins cu scorul de 89 la 88.

La final, cel mai recent transferat în lotul clujenilor a oferit o scurtă declarație în care a vorbit despre duelul cu trupa lui Cristian Achim.

Ambele echipe au muncit din greu dar noi am reușit să obținem victoria. Cu toții am fost obosiți însă trebuie să ne luptăm cu acest lucru și să încercăm să câștigăm. Ei au început mai bine fiindcă sunt o formație excelentă dar noi am continuat să luptăm și am revenit rapid în meci. Fiecare victorie e importantă așa că noi trebuie să câștigăm fiecare meci. Pe final, cineva trebuia să facă o fază corectă și de ce nu aș fi eu acela? Am încercat să mă pun într-o poziție bună și am reușit o fază excelentă. La ultima liberă, Karlo s-a grăbit să facă recuperarea, ceilalți au uitat de mine și eu am obținut mingea. Nu ne interesează cine obține primul loc, trebuie doar să câștigăm”.

Pentru U-BT Cluj-Napoca urmează disputa cu Medi Bayreuth din returul sferturilor de finală ale FIBA Europe Cup. Această întâlnire se va desfășura miercuri, 11 martie, de la ora 19:30, în direct pe canalul de Youtube al FIBA.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!