Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

La doar 15 ani, Codruț Dinu marchează 11 puncte în Liga Națională

La doar 15 ani, Codruț Dinu marchează 11 puncte în Liga Națională

CSM Ploiești a obținut o victorie prețioasă în lupta pentru playoff și s-a impus pe terenul lui SCM U Craiova cu scorul de 90-83, într-o partidă care a contat pentru etapa cu numărul cu numărul 24 din Liga Națională de Baschet Masculin.

Pe lângă succesul surprinzător al prahovenilor de remarcat este performanța lui Codruț Dinu, care la doar 15 ani a reușit să marcheze 11 puncte în Bănie.

Tânărul jucător al lui CSM Ploiești a profitat de faptul că Christian Chițu nu s-a simțit bine după startul partidei și a strâns 18 minute și jumătate, fiind jucătorul român U23 al echipei sale pentru restul primei reprize. Dinu și-a încheiat prestați cu 11 puncte, o recuperare și un turnover. Punctele tânărului baschetbalist au venit după 1/2 de la 2 puncte și 3/4 de la 3 puncte, acumulând un indice al eficienței de 9 unități.

Pentru Codruț Dinu au fost primele puncte marcate în Liga Națională de Baschet Masculin. În acest sezon a fost cea de a 11-a apariție pe parchet și a fost pentru prima dată când a evoluat mai mult de 3 minute.

CSM Ploiești ajunge la 11 victorii și 11 înfrângeri în urma jocului de la Craiova și continuă cursa pentru playoff.

foto: csmploiești.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!