Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Laguna Sharks București se desparte de Daniel Nelson după cinci etape

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
15.11.2022

Laguna Sharks București se desparte de Daniel Nelson după cinci etape

După doar cinci runde, Laguna Sharks București rămâne fără antrenor. Gruparea nou-promovată s-a despărțit de Daniel Nelson, tehnicianul irlandez ajuns în România în această vară.

Laguna București este una dintre cele două echipe din Liga Națională care nu au obținut încă un succes în stagiunea 2022-23. De asemenea, trupa din capitală este singura din Conferința B fără vreun succes, având un bilanț de 0-5 la momentul de față.

Promovarea Lagunei în Liga Națională a fost realizată cu Claudiu Fometescu în postura de antrenor principal. El a fost înlocuit de Nelson în această vară. După plecarea acestuia, interimatul echipei va fi asigurat de către Sorin Dragomirescu, alături de secunzii Andrei Rusu și Adi Israel.

În urmă cu câteva săptămâni, Daniel Nelson a oferit un amplu interviu pentru Baschet.Ro, în care vorbea despre condițiile plăcute peste care a dat la Laguna Sharks București, dar și despre întreaga experiență din cariera sa.

*foto:

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!