Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

LaMarcus Reed a semnat în prima ligă din Ungaria

LaMarcus Reed a semnat în prima ligă din Ungaria

Fostul jucător al celor de la BC Mureș și SCM U Craiova, LaMarcus Reed, a ajuns la echipa maghiară Jaszbereny KSE, în prima liga a țării vecine. Americanul este campion en-titre al Bulgariei, după ce a evoluat în sezonul precedent la Balkan Botevgrad.

Reed a jucat 34 de meciuri în LNBM. El a adunat medii de 14,8 puncte, 4,4 recuperări și 3,1 pase decisive în 14 apariții la BC Mureș, în sezonul 2016/2017. De asemenea, în 20 de partide la Craiova LaMarcus a strâns medii de 13,1 puncte și 7,1 recuperări pe meci.

În sezonul precedent, la Balkan Botevgrad, Reed a strâns medii de 6,8 puncte, 2,8 recuperări și 2 pase decisive pe întâlnire în 22 de meciuri din prima ligă bulgară.

Noua echipă a lui Reed, Jaszbereny, a terminat în sezonul precedent pe locul cinci în Ungaria. LaMarcus îl va avea coleg la formația antrenată de sârbul Nikola Lazic pe fostul să coleg de la SCM U Craiova, Nemanja Aleksandrov.

*foto: Sportul Doljean

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!