Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

LaMarcus Reed este noul jucător al lui Balkan Botevgrad

Andrei Ilie

Andrei Ilie
17.01.2019

LaMarcus Reed a ajuns la o înțelegere cu formația bulgară, Balkan Botevgrad.

Acesta a început sezonul competițional la formația cipriotă, Keravnos Strovolou. A evoluat în 13 partide pentru aceștia și a acumulat medii de 9.2 puncte, 4.8 recuperări și 1.8 pase decisive. Pe lângă cele 13 partide din campionatul intern, a mai evoluat în 2 partide de FIBA Europe Cup unde a înregistrat medii de 13 puncte, 4 recuperări, 2 pase decisive și o intercepție.

Jucătorul american a ajuns pentru prima oară în Liga Națională de Baschet Masculin în sezonul 2016/2017. Acesta a semnat un contract cu BC Mureș Târgu-Mureș, formație pentru care a jucat în 14 partide și a avut medii de 14.7 puncte, 4.3 recuperări și 3.1 pase decisive în 35.1 minute pe partidă. De asemenea, a fost finalist al Cupei României alături de formația mureșeană. După experiența avută alături de mureșeni, LaMarcus Reed a ajuns la o altă formație din LNBM și anume SCM U Craiova. A jucat în 20 de partide pentru formația olteană și a avut medii de 13 puncte, 5.8 recuperări și 3.4 pase decisive.

De-a lungul carierei sale de jucător profesionist, LaMarcus Reed a mai evoluat la formații precum Antwerp Giants, KTP Basket, SPO Rouen sau Aris.

 

*foto: Sportul Doljean

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!