Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Lamont Mack și-a găsit angajament în Franța

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
24.02.2016

Lamont Mack și-a găsit angajament după despărțirea de Energia Târgu Jiu. Jucătorul a semnat în Franța, unde va evolua pentr STB Le Havre, fosta adversară a gorjenilor din FIBA Europe Cup.

La pauza meciului din faza întâi a sezonului regulat contra lui BC Timișoara, Lamont Mack s-a contrat dur cu antrenorul Hristu Șapera. În repriza secundă acesta nu a mai fost lăsat să stea nici măcar pe banca de rezerve, ca după câteva zile să apară despărțirea definitivă.

Lamont Mack a sosit în sezonul 2014/2015 la Energia Târgu Jiu. El a bifat 34 de prezențe în Liga Națională, cu medii de 11.7 puncte, 4.1 recuperări și 0.9 pase decisive. În FIBA Europe Cup, Mack a impresionat în acest sezon, având medii statistice de 19.3 puncte, 4.8 recuperări și 1.0 intercepții.

În cariera sa, Lamont Mack a mai jucat la AEK Atena, Lukoil Academic Sofia, Scavolini Pesaro, s.Oliver Baskets, Korihait, Valladolid, Club la Union și Gigantes Toluca.

STB Le Havre, noua echipă a lui Lamont Mack, este ultima în campionatul Franței cu o singură victorie înregistrată în 20 de etape. Următorul meci pentru Le Havre este programat pe 27 februarie, pe terenul lui Nancy, meci în care Lamont Mack își va face cel mai probabil debutul în Franța.

4 comentarii la aceasta stire:
  • CS Energia Târgu Jiu fan_baschet :

    succes L.Mack!
    desi "marele" sapera l-a alungat de la Tg.Jiu, iar el nu a dorit sa plece desi nici el nu fusese platit, uite ca tot raul a fost spre bine! S-a dus intr-un campionat mult mai puternic decat al nostru si presupun ca si banii sunt pe masura, asa ca un sut in fund un pas inainte pt LaMonte Mack! Succes acestui baschetbalist care a ramas in sufletul multor gorjeni! Apropo, pe "sapi" cine il transfera?

    cu 8 ani în urmă (25.02.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian38:

      Ultimul loc in Franța
      A fost bătaie mare pe el!

      cu 8 ani în urmă (26.02.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 2TUberAlles:

      banii
      Cand o sa va dati seama ca pentru ei, banii conteaza? "Ultimul loc din Franta", dar iti garantez ca si-n Liga a 2a sunt salarii mai bune ca in Romania..

      cu 8 ani în urmă (27.02.2016)
    Raspunde
  • CS Energia Târgu Jiu energiafan4ever :

    fan_baschet Cristian38
    http://24secunde.ro/buget-salarii-baschetul-profesionist-franta-este-41-300-euro-luna/

    Imi cer scuze daca nu am voie sa postez asta, dar ca sa vada si unii oameni ca trebuie sa mai si gandesti inainte sa vorbesti (Cristian38) poftim prietene, delecteaza-te, fa niste calcule simple si vei vedea cum ne situam noi fata de AL 2-LEA ESALON din Franta..nu primul, al doilea ! Este specificata si Le Havre acolo.

    cu 8 ani în urmă (27.02.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!